Υπηρεσίες Καθαρισμού Επαγγελματικής Κουζίνας

Καθαρισμός συστημάτων απαγωγής κουζίνας

Τα λίπη από την κουζίνα εισέρχονται μέσα στη φούσκα, διαπερνούν τα φίλτρα και δια μέσου των αγωγών καταλήγουν στον κινητήρα εξαερισμού στην οροφή. Το λίπος είναι ένα καύσιμο που μπορεί να ανάψει με μια απλή σπίθα και να εξαπλωθεί σε όλο το ανωτέρω σύστημα μέσα σε δευτερόλεπτα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, η ακόμη και πιθανή απώλεια ζωής. Ο ιδιοκτήτης του συστήματος απαγωγής έχει την τελική ευθύνη να εξασφαλίσει ότι το σύστημα θα είναι ασφαλές. Επιπλέον τα ρυπαρά συστήματα κάνουν τον εξαεριστήρα να δουλεύει ανεπαρκώς με μεγαλύτερη κατανάλωση σε ρεύμα και μικρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα οι οσμές να διαχέονται στους χώρους εστίασης.

Η BMS Technologies Hellas αναλαμβάνει την συντήρηση του συνόλου του συστήματος απαγωγής κουζίνας καθαρίζοντας τα λίπη από τη φούσκα, τους αγωγούς και το μοτέρ εξαερισμού ώστε να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας.

Η BMS Technologies Hellas ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, με την επαγγελματική αντιμετώπιση, προσφέροντας για έλεγχο των εργασιών πλήρες φωτογραφικό υλικό πριν και μετά, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθαρισμός εξοπλισμού και χώρων παραγωγής μαζικής εστίασης

Όπως κάθε ιδιοκτήτης εστιατορίου ξέρει, ο εξοπλισμός και οι χώροι της κουζίνας μπορούν να γίνουν παρά πολύ βρώμικοι και να συσσωρευτούν λίπη που κατόπιν πολύ δύσκολα απομακρύνονται.

H BMS Technologies Hellas αναλαμβάνει να καθαρίσει τον εξοπλισμό της κουζίνας καθώς και τις επιφάνειες, χρησιμοποιώντας φιλικούς προς το περιβάλλον λιποδιαλύτες καθώς και υψηλής ισχύος μηχανήματα υδροβολής, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καθαρότερης και ασφαλέστερης κουζίνας.

Ο καθαρισμός περιλαμβάνει Φούρνους, Εστίες, Γκριλ, Ψυγεία, Καταψύκτες κτλ

Προετοιμασία για πιστοποίηση

Η BMS Technologies Hellas αναλαμβάνει εις βάθος καθαρισμούς και έλεγχο επιφανειών σε χώρους παρασκευής τροφίμων προκειμένου να προετοιμαστούν αυτοί για πιστοποίηση, είτε από υγειονομικές υπηρεσίες είτε από Εταιρείες πιστοποίησης.

e-max.it: your social media marketing partner